Wednesday, October 8, 2014

ESP is one of Our Best Seller


 Bismillahirrahmanirahim...

Kenapa ESP is one of Our Best Seller?
ESP membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi.
ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol, dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.
  • Tumbuhan berprotein yang BERKUALITI TINGGI dengan kandungan 14 GRAM PROTEIN SOYA sihat dan 500mg KALSIUM bagi setiap hidangan.
  • Membantu MENGEKALKAN KEPEJALAN OTOT.
  • GLISEMIK RENDAH yang dapat MEMBANTU MENGEKALKAN PARAS GULA dalam darah yang NORMAL.
  • Membantu MENYOKONG SISTEM IMUN, mengekalkan TAHAP KOLESTROL NORMAL dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat.

dan... yang paling SPECIAL SANGAT ESP SHAKLEE ni ialah:
  • AIR DIGUNAKAN UNTUK MENCUCI bagi mengekalkan bahan penting seperti isoflavones, genistein dan daidzein juga menyediakan anda dengan kebaikan keseluruhan soya.
  • Non-GMO (TIDAK DIUBAHSUAI SECARA GENETIK) protin berasaskan tumbuhan yang memastikan yang kacang soya kami bebas daripada kacang soya yang diubahsuai secara genetik.
ESP soya shaklee BERBEZA daripada soya biasa tau !!  
nak tau kenapa

SEBAB ia bukan sekadar one of the best milk booster
malah macam2 lagi boleh dapat dengan ESP ni...

♥ Nak KURUS cari ESP..
Nak GEBU cari ESP..
Nak ANJAL cari ESP..
Nak KULIT CUN muda remaja cari ESP..
Nak Sihat Cari ESP..
Nak kenyang cari ESP..
Nak Bertenaga Cari ESP..

Rebut penjimatan harga SUPER HEBAT 
dengan pembelian ESP bulan ini.
 
pm/wa 012 - 9384744 -Zila
 
 
 

Tuesday, October 7, 2014

I'm in Love with ESP

 

Sejujurnya, ESP ni memang sangat sedap. Ibarat minum air soya tanpa gula....memang sedappp.....paling suka bila campur dgn milo....wuhuuuu...sedapppp...rasa macam malt gitu....kenyangnyer sampai x sedar ke petang.....dah la kenyang rasa bertenaga sepanjang masa....
ESP sesuai diminum oleh semua golongan usia sedari kanak-kanak sampai dewasa. Kenapa ESP? sebab ESP ni ada banyak kelebihannya. Kelebihan ESP ini ialah;
  • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. Dari organ terhasilnya sistem. Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu.
  • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk sihatkan jantung
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous
  • indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah 
  Kombinasi ESP dengan Suplement lain.
Rata-rata, ESP ni sesuai untuk semua vitamin. Sebagai contoh untuk set kombo no 5. Sekali imbas orang ingat itu untuk milk boster sebab ada ESP dan Alfafa. Pesakit gastrik pasti menyukainya bila consume gastrik pun  hilang !!!!....nampak tak kesan dia....kalau nak cantik pula ambil set no 1. Yang ada jerawat yang ada jeragat...insyaAllah kecut dan hilang....Kombinasi paling saya gemari adalah yang no 9.....paling best masa berpuasa....

Sempena bulan promosi beli 6 percuma 1 WAJIB la grab 1 tong...untuk yang sedang hamil first semester kalau nak jimat rm 200 ++ beli la set 6 PERCUMA 1


pm/wa 012-9384744

 

Wednesday, October 1, 2014

ESP Trivia

Bismillahirrahmanirahim...

TAHUKAH ANDA ??

Satu hidangan ESP SHAKLEE bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
kredit photo to :  Habsah Mardhiah

Promo ESP super-fantast-the-BEST sehingga akhir bulan Oct ni. 
CEPAT !!! Grab the promo  
 
 
ESP ni jarang sangat promo, so rugi kalo tak bagitau anda suruh borong. Expired pun lambat lg, 2014... so kalo ada yang nak booking dulu pun boleh, tunggu gaji. Nak murah lagi carii kawan & share beli 7 botol dan dpt FREE membership terus. Berminat ??

pm/wa : 012 - 9384744 Zila