Sunday, February 1, 2015

Promosi Set Sendi

Promosi Set Sendi Bulan Februari.....





Ha...ko bayangkan sebiji Ostematrix bersamaan dengan 1 gelas susu tinggi kalsium bersamaan plak dengan 80 biji badam....

Mampu nak habiskan? Lelagi utk org yg x minum susu....yappadda....punya sedap susu tuh.....memang sesuai sgt ambik Ostematrix nih....80 biji badam kalau hari2 dah brapa kos?

Ni kos x sampai rm0.50 sebiji...tapi utk cukupkan 1000mg kalsium kita kena ambik 4 biji sehari. Telan jer.....setel....

Berminat jom pm



Wednesday, December 17, 2014

Sihat Top To Toe

4 CARA CANTIK HEAD TO TOE "CARA BIJAK"

(1)
Nak dapatkan 2 kotak FREE pun boleh. Caranya
- Buat no (4) di bawah
- Buat no (3) di bawah
- Buat no (3) di bawah lagii ... meaning beli Shaklee kolagen Powder 6 kotak FREE 2 kotak
Meaning anda
- Dapat FREE 2 Kotak Shaklee Kolagen Powder.
- Dapat FREE Keahlian Shaklee SEUMUR HIDUP bernilai RM65
- Dapat CASH Bonus 3 ANGKA pada 14hb Jan 2015
- Dapat sumber kolagen harian anda untuk 4 bulan
(Peluang100% untuk dapat FREE 2 Kotak Shaklee Kolagen Powder CONFIRM DAPAT dah TAPI 95-5 utk dapat 1 kotak dari iSihat)


(2)
Nak dapatkan 2 kotak FREE pun boleh. Caranya
- Buat no (4) di bawah
- Buat no (3) di dibawah
(Peluang 80-20 untuk dapat 2 kotak FREE, tapi FREE 1 Kotak Shaklee Kolagen Powder CONFIRM DAPAT dah)

(3)
Beli 3 Kotak Shaklee Kolagen Powder
Dapat FREE 1 Kotak Shaklee Kolagen Powder.
Dapat FREE Keahlian Shaklee SEUMUR HIDUP bernilai RM65
Dapat CASH Bonus 2 angka pada 14hb Jan 2015
Dapat sumber kolagen harian anda untuk 2 bulan
(Semua diatas CONFIRM DAPAT !! Mudah dan tak terhad)

(4)
Beli Majalah iSihat
Jawap 3 soalan mudah
Hantar penyertaan anda
Dan tunggu keputusan iSihat
Terhad kepada 10 penyertaan yang bertuah jer !!
(keputusan muktamad...peluang 50-50)

JADI PENGGUNA BIJAK !!
Berganda-ganda peluang anda untuk stock-up Kolagen anda sepanjang 2015 sebab lepas ni Shaklee Kolagen Powder akan out of market selama 9-12 bulan untuk proses pendaftaran semula bermula Jan 2015. Ini bagi memenuhi garis panduan baru kerajaan Malaysia dalam pendaftaran produk jer.


Sunday, December 7, 2014

Giveaway...bersiap ke sekolah bersama Ian & Iris!!!

Bulan 12 adalah bulan paling sibuk utk ma ayah buat persiapan sekolah....kalau zaman2 aku dulu...time ni mak sibuk dah jahit baju2 sekolah.....aku sibuk nak men'try' baju....kasut sekolah susun tepi katil...kejap2 tengok...pakai......kikikiki.....

Zaman sekarang tunjuk jer....sedia $$$$$ jer....kalau 4 orang anak? gulp......satu persediaan remeh ialah bila nak tulis satu2 semua barangan sekolah tersebut.....x rajin lah weh......hilang tetap hilang...tapi ada cara mudah dah sekarang ni.....

Jeng...jeng....kita masuk  Giveaway...bersiap ke sekolah bersama Ian & Iris!!! 

Wahhh....suker...suker....bila mummyayu nak buat giveaway...walau x tau menang ker tak....

Ni gambar sebagai syarat untuk menyertai Giveaway tu...tepek gambar nak2 tuan blog....Nama anak kedua Mummy Ayu n anak sulung saya sama tang IRIS. He3.....dan sticker ni pun saya nak menang utk dia jugak...next year 6 tahun ......masih di Pra Sekolah......Nia Iris Batrisyia

Gambar watak yang digemari of course la Frozen khenn....watak kegemaran semua kanak2.....

Kalau menang nanti Mummy Ayu carilah gambar yang cantik2 sikit....he3.....kalau x menangpun nanti saya nak minta Mummy Ayu tolong tempahkan. Boleh?