Tuesday, March 3, 2015

Protein terbaik untuk anda

Tahukah anda ??
Sarapan protein yang tinggi adalah cara terbaik untuk memulakan hari anda. Protein boleh menjadi satu cara yang hebat untuk menjana tenaga selepas berehat di waktu malam yang panjang.
Antara 3 sebab-sebab mengapa anda perlu menikmati sarapan pagi yang tinggi protein

(1) Protin adalah blok bangunan sel-sel seluruh badan. Ia adalah perlu untuk kulit yang sihat, kuku, otot, rawan dan darah.

(2) Protein membantu membina dan membaiki tisu-tisu tubuh badan, dan ia digunakan untuk mengeluarkan enzim dan hormon.

(3) Apabila anda makan protein untuk Sarapan Pagi, anda akan berasa lebih bertenaga dan bersedia untuk menghadapi hari anda. Anda juga lebih cenderung untuk berasa penuh lebih lama, yang boleh membawa kepada tabiat makan yang sihat dan juga mungkin penurunan berat badan.

Alhamdulillah kami sudah nikmati protien kami pagi ni. Bagaimana anda??



Sunday, February 1, 2015

Promosi Set Sendi

Promosi Set Sendi Bulan Februari.....





Ha...ko bayangkan sebiji Ostematrix bersamaan dengan 1 gelas susu tinggi kalsium bersamaan plak dengan 80 biji badam....

Mampu nak habiskan? Lelagi utk org yg x minum susu....yappadda....punya sedap susu tuh.....memang sesuai sgt ambik Ostematrix nih....80 biji badam kalau hari2 dah brapa kos?

Ni kos x sampai rm0.50 sebiji...tapi utk cukupkan 1000mg kalsium kita kena ambik 4 biji sehari. Telan jer.....setel....

Berminat jom pm



Wednesday, December 17, 2014

Sihat Top To Toe

4 CARA CANTIK HEAD TO TOE "CARA BIJAK"

(1)
Nak dapatkan 2 kotak FREE pun boleh. Caranya
- Buat no (4) di bawah
- Buat no (3) di bawah
- Buat no (3) di bawah lagii ... meaning beli Shaklee kolagen Powder 6 kotak FREE 2 kotak
Meaning anda
- Dapat FREE 2 Kotak Shaklee Kolagen Powder.
- Dapat FREE Keahlian Shaklee SEUMUR HIDUP bernilai RM65
- Dapat CASH Bonus 3 ANGKA pada 14hb Jan 2015
- Dapat sumber kolagen harian anda untuk 4 bulan
(Peluang100% untuk dapat FREE 2 Kotak Shaklee Kolagen Powder CONFIRM DAPAT dah TAPI 95-5 utk dapat 1 kotak dari iSihat)


(2)
Nak dapatkan 2 kotak FREE pun boleh. Caranya
- Buat no (4) di bawah
- Buat no (3) di dibawah
(Peluang 80-20 untuk dapat 2 kotak FREE, tapi FREE 1 Kotak Shaklee Kolagen Powder CONFIRM DAPAT dah)

(3)
Beli 3 Kotak Shaklee Kolagen Powder
Dapat FREE 1 Kotak Shaklee Kolagen Powder.
Dapat FREE Keahlian Shaklee SEUMUR HIDUP bernilai RM65
Dapat CASH Bonus 2 angka pada 14hb Jan 2015
Dapat sumber kolagen harian anda untuk 2 bulan
(Semua diatas CONFIRM DAPAT !! Mudah dan tak terhad)

(4)
Beli Majalah iSihat
Jawap 3 soalan mudah
Hantar penyertaan anda
Dan tunggu keputusan iSihat
Terhad kepada 10 penyertaan yang bertuah jer !!
(keputusan muktamad...peluang 50-50)

JADI PENGGUNA BIJAK !!
Berganda-ganda peluang anda untuk stock-up Kolagen anda sepanjang 2015 sebab lepas ni Shaklee Kolagen Powder akan out of market selama 9-12 bulan untuk proses pendaftaran semula bermula Jan 2015. Ini bagi memenuhi garis panduan baru kerajaan Malaysia dalam pendaftaran produk jer.