Wednesday, October 13, 2010

Hubby Besday on 20.10.2010

Salam Rabu semuaaaa........
Sedar x sedar kita dah hampir ke penghujung 2010.....n welcome to 2011.....hehehe...hopefully my baby will born on 20.01.2011..chewah....kengkunun nak nombor cantik la tuh?.....haihh...yg penting mcmmaner nak didik anak 2 nanti....betul jalannyer....cantik la hasilnyer.....haaa...dah...dah....jgn nak merepek....
Surprisely...this year my hubby's besday is on 20.10.2010......Ohhhh.....cantiknyer nombor itew....hanya dtg sekali seumur hidup......tp x dpt nak celebrate on that day.....coz dia di PJ....and myself is on 22.10.2010......on friday....so, bleh lah wat mkn2 bila dia balik on saturday.....hehhh...lambat lagi....Lambat lagi? Next week tau.....
Nak bagi hadiah per?....mmmm....tgh pk2 ni....hubby i 2 agak teliti orgnyer...kalu nak hadiahkan baju....g shopping ngan dia ngalahkan Ibu...sampai jahitan tepi baju semua diperiksa.....belum bab harga lagi....Ibu pun fenin....Nak survey minyak wangi? kat cni ada jenama biasa2 ajer....online? nanti akan difikirkan.....bolehlah masuk dlm list....tungguuuuuuu.......
Calon Pertama
Tag Heuer Exclusive Chronograph Men Watch
  sorry gambar kecik...ni jam Tag Heuer Exclusive Chronograph Men Watch
harga? RM 3,150.00
mm...mahal betul.....kalu duit memang berlebih2....lebihlah sangat baru lah bley beli....camnilah org2 kaya menghabiskan duit agaknyer....berpeluh2 menengok harganya.....
 Calon Kedua
Perfume Acqua Di Gio For Men.100ML
kecik lagi gambar.....ni Perfume Acqua Di Gio For Men.100ML
harga? RM100.00
k la....utk saat2 ekonomi x menen2 ni...tp best ke bau dia....kalu best nanti ada plak yang ngorat hubby.....mmm harus difikirkan....kahkahkah....yang sebenarnya Ibu x gheti nak menilai bau-bauan perfume nih....fenin la....nak2 dalam keadaan peknen ni.....
Calon Ketiga
Vintage Adidas melbourne shoes
sorry lagi....gambar kecik....ni plak Vintage Adidas melbourne shoes
harga RM180.00
juga bleh dipertimbangkan......kita tengok saiz ada ke x....my hubby's size is around 8 or 9....
tapi..
.
.
.
first year dl dah bagi kasut kat dia...
Calon Keempat
mmm...apa lagi yerk?......fenin2....
kalau fikir memang x dpt jawapan.....tapi kalau jalan2 n jumpa something......kita kena tungguuuu.....

 

No comments: