Wednesday, December 22, 2010

Maafkan kami....maafkan kami....

Read as macam lagu PRamlee....tapi perkataan kami adalah untuk ibu nan seorang yer....sila jgn salahkan orang lain seandainya blog x di hupdate...urmmm...
Sejak 2 menjak nih, kitaran hidupku...eewaahh...kena hantar servis n format...berlaku apabila siang mengantuk malam berjaga....mencari cucu di mana ada....STOP merepek...mungkin ini sindrom peknen second child....tp cam nak nangis wooo....bila nengok orang lain lena diulit intan....bila nengok orang lain berdengkur2 tidurnya....sedangkan ibu ini? ke hulu ke hilir dalam cahaya neon yang suram....st2 on TV...sat2 off semula....lepaih tu on balik....cerita astropun dok ulang benda sama jer.....BORING....arghhh....nak hupdate blog, x der mood bila line broadband mcm hampas.....
Satu lagi penyakit berjangkit bila my samsung digital camera terkena jangkitan penyakit belang2....habih semua gambar jadi belang2...kalau outdoor shoot lagi la....belang2 lebih terserlah dari tuan....hohohoho...apakah petanda nak kena tukar baru @ hantar repair dan jangan lupa bayar cost...kakalu sama mcm beli baru, baik hantar borang pembelian baru pada en. Hubby....hehehe...
Uolls.....sila tgkkan angka di sidebar ku.....makin lama makin hampir...bergelodak perasaan weh....mcm nak menyambut si sulung...walhal yang kedua....
Nanti aku cerita tentang persiapan plak....bior byk kit n3...hehehe

No comments: