Wednesday, September 3, 2014

Anak2

Lama x hupdate sal anak2....macam bz sgt kekdahnyer...walhal ibu nyer p-e-m-a-l-a-s bebenor....


Bahek la anok2....citer pasal kakaknyer dulu...

Sedar x sedar dh nk akhir tahun kakak kt prasekolah....ingat lg masa memula daftar ibu sesiap mintak cuti sampai 4 hari (khamis n jumaat pastu sambung isnin n selasa) takut dia buat perangai...rupanya ibu jer yg emo lebih.....dia ilekkkkk jer...

Gambor ni dalam bulan 8 ritu...kira baru la...dah besar sgt dah....tetiba dia jd matang sgt....x nak bdukung dgn ibu dah pepagi....huhuhu....x nak makan bsuap dah....sebenornya ibu yg takut dorang bersepah....

Tahun depan tahun last kamu di prasekolah...tahun last jugak ibu nk relax2....ibu bercita2 nk buat bento tuk dia...since skang ni risau plak bila rmi anak2 yg muntah n cirit birit kalau salah mkn....lelagi si kakak ni super duper cerewet pasal mkn ni....maka si ibu yg comel kn google byk resepi nk tarik minat dia.....

Selalu sangatttt kakak kn buli dgn adik dia....kakak ni cembeng.....adik baru gertak dah berdrama air mata.....pastu ibu pun join jugak drama jd ibu tiri....hadoi......

Semoga kakak jd anak yg solehah n terbaik utk semua org....


Ko nampak adik punya style tu? Gengster katanya.....lahai.....apa2 lah adik.....mak aku pesan jgn pggl dia adik lg dah....nanti manja...huhuhu....si adik ni amukan mmg x tahan....kalau tetiba dia tgk jajan dia habis di makan kakak, terjerit2 suh kakak muntahkan balik....selagi x buat olok2 muntah, selagi tu menjerit2....sampai kakak buat2 bunyi muntah sambil air mata berlumba2 keluar....baru dia puas hati....hadoi...amukan apakah ini....

Apa2pun ibu sayang kamu berdua sangat dan ibu n ayah akan berbuat terbaik utk kamu....



No comments: