Sunday, September 7, 2014

TESTIMONI BERGAMBAR : Wajah Segar, Bebas Dari Kesan Alahan

Bismillahirrahmanirahim...

Hari ni nak share kegembiraan one of customer sideline alin si Zeti Halim ni. sebelum tu  please take note that * kenyataan ini adalah pengakuan pengguna, kesan produk adalah berbeza ke atas individu... As long anda konsisten 21-90 hari & cukup minum air dalam sehari, insyaAllah anda juga akan menikmati kesan yang sama...
 
Badan kita adalah mengikut KG utk setiap liter....25 kg = 1 liter.... so kalau 100kg = 4 liter...kena minum...ni baru 2 - 3 hari dah mengadu yg lain macam rasa badan bila consume Shaklee...bila tanya banyak mana minum air...sikit jer....dah ambik supplement kena la intake banyak air....baru lah cuci usus.....
Kawan saya ni, Normala ada masalah alahan terhadap makanan laut yang agak teruk. Memang sebelum ni setiap kali makan udang ke, sotong ke, ketam atau yang sewaktu dengannya - hampir pasti akan timbul tanda-tanda alahan di seluruh badan termasuk muka. Bukan itu sahaja, jika makanan seperti mee dan nasi yang dimasak bersama makanan laut pun boleh mendatangkan kesan walaupun tidak dijamah seafood tersebut secara terus. Tanda ni akan ambil masa berhari-hari mungkin berminggu-minggu untuk hilang sepenuhnya. Sayangnya, kawan saya ni memang suka seafood. Nak tak nak dia terpaksa tanggung kesan alahan setiap kali teringin makan makanan kegemarannya tu.
Akhir Januari lalu, Normala hubungi saya untuk cuba produk SHAKLEE dan minta cadangan. Saya pun mencadangkan dia mencuba vitamin asas dalam kesihatan kulit seperti B-Complex, Vitamin C dan Vitamin E serta ditambah dengan Alfalfa yang sesuai untuk mereka yang alahan.

So, jom kita baca apa kata Cik Normala ni sendiri :


Teruja dengan kegembiraan Normala??  Kulit lebih cantik, gebu & glowing gitu kan... Dapatkan Set Skin Care (Set D) Shaklee ANDA hari ini. Pastinya yang HALAL sahaja.
 
 
 

No comments: