Tuesday, October 7, 2014

I'm in Love with ESP

 

Sejujurnya, ESP ni memang sangat sedap. Ibarat minum air soya tanpa gula....memang sedappp.....paling suka bila campur dgn milo....wuhuuuu...sedapppp...rasa macam malt gitu....kenyangnyer sampai x sedar ke petang.....dah la kenyang rasa bertenaga sepanjang masa....
ESP sesuai diminum oleh semua golongan usia sedari kanak-kanak sampai dewasa. Kenapa ESP? sebab ESP ni ada banyak kelebihannya. Kelebihan ESP ini ialah;
  • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. Dari organ terhasilnya sistem. Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu.
  • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk sihatkan jantung
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous
  • indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah 
  Kombinasi ESP dengan Suplement lain.
Rata-rata, ESP ni sesuai untuk semua vitamin. Sebagai contoh untuk set kombo no 5. Sekali imbas orang ingat itu untuk milk boster sebab ada ESP dan Alfafa. Pesakit gastrik pasti menyukainya bila consume gastrik pun  hilang !!!!....nampak tak kesan dia....kalau nak cantik pula ambil set no 1. Yang ada jerawat yang ada jeragat...insyaAllah kecut dan hilang....Kombinasi paling saya gemari adalah yang no 9.....paling best masa berpuasa....

Sempena bulan promosi beli 6 percuma 1 WAJIB la grab 1 tong...untuk yang sedang hamil first semester kalau nak jimat rm 200 ++ beli la set 6 PERCUMA 1


pm/wa 012-9384744

 

No comments: