Tuesday, November 25, 2014

Nia Iris Batrisyia

Lama x citer pasal anak2...sian kan...? dapat ibu yang pemalasssss.....he3....

18 November 2014 haritu...ada Majlis Penyampaian Hadiah kt sekolah Kakak Iris....memula x cadang pun nak g...sebab ala...sekolah Pra sampaikan sijil jer kot...x yah nak beria nak g....tapi ibu si Yaya ni beria plak nak ajak g...sebab katanya si Yaya dah merajuk2 sebab ibu x nak g sekolah dia....sokaylah...mari kita teman meneman...

Pakaipun selipor jepun jer...tu jer yang sempat....kihkihkih...seb baik anak x pandai komplen ibu ni x senonoh....okay2...kembali ke landasan....mudah sangat tersasar....

Kena g mendaftar bagai....okay...ikutkan jer...dapat la buku program...nengokla aturcara..sebab nak tengok sampai kul brapakan...sekali tengok2....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Saja nak panjangkan entry...he3....

Nampak x? Pencapaian Akademik 5 tahun tu...yang no 1....terharu ibu nak....huhuhu...naper la cikgu x inform awal2...bolehlah ibu melawo ckit...ni selebet wek.....terus bergenang air mata....cehh...emo x padannn...macam la anak dapat anugerah dekan......aku memang cenggitu...mudah leleh.....tengok citer upin ipin pun aku boleh nanges....

Anyway...moga2 awak boleh baca entry ni Kakak....Ibu bangga sangat dengan Kakak....ko bayangkan budak Kakak ni langsung X NAK and X MINAT langsung nak sekolah masa umur 4 tahun....boleh achieve sejauh ni n beat bebudak bandor...giler ko x banggaaaaaa............


Letak sikit gambar yang membuat ibu rasa terharu...teruja...bangga....sayangggg Kakak......Kakak...apsal serius sangat nih? heehhe...x per tahun depan Kakak senyum ek....



No comments: