Sunday, October 3, 2010

Iris...iris....

Patutnya n3 ni dh lama publish...cuma td dok belek2 camera, baru terperasan pic iris yg ni.....
Cuba korang teka apa yang dia buat? huhuhu...sedey tul nak citer....since my lil sis bcuti rayer, Iris diumpan dgn laptopnyer utk nonton filem kesukaan Iris...iaitu Upin dan Ipin Geng Pengembaraan Bermula...makanyer si Iris yg xtive lagi lasak nih, akan menonton penuh khusyuk....bleh la Ibu wat keje lain......
Tiap kali nak kasi dia duk diam kitaorg akan pasangkan citer tuh...
Sampailah.....
.
.
.
.
.
My lil sis pulang semula ke UiTM
.
.
.
Agaknyer tetiba dia teringat kot.....selalunya sebelum on lappy, my lil sis akan suh dia standby siap2 kt sofa 2...Iris dgn pantas pergi n duk diam.....so, bila my lil sis x der nih, Ibu suh dia standby n...diapun g standby....sambil tunjuk2 tpt selalu lappy tu Ibu ambil......
Tujuan asal Ibu nak kenakan dia la...Ibu pun pasang la Upin Ipin yg ada dlm hset, letak atas meja tpt selalu lappy parking......
At last
.
.
.

Dia ambik hset Ibu n tgk....dgn khusyuknyer....huhuhu...Ibu plak yg sedey....kalaulah harga lappy 3 rm10, dah lama Ibu beli....sabar ye nak....nanti Ibu pasti akan dapatkan utkmu....agaknya mcm nilah perasaan seorang Ibu bila x dapat nak penuhi impian anknya........baru ku mengerti.....




2 comments:

ann @ hatiberbunga said...

olololo...
ciannya iris..

zila.. henfon zila bleh play video tak? klau bleh, cuba download video upin ipin tu dari internet. yg citer pendek2 dia tu la.. klau movie, mmg agak payah nk masukkan dlm enfon.

cian plak tgk iris gitu..

rozila said...

ann....
mmg dh ada...2 la dlm hp yg dok play utk dia..ada 4 siri, dok pusing2 yg 2 jer...hahaha....

cian kan?....tp nk wat camner...ada-banyak-benda-penting selain laptop....