Sunday, June 26, 2011

Trip 2 Cameron Highlands

Salam....

Tajuk entry macam akan menggambarkan cerita sepanjang trip ke Cameron Highlands...tapi...nan ado....tgh2 taip, tiba2 blurr....x tau nk mula dr mana...
So, aku persembahkan gambar anak dara kami yg semakin hari semakin xtive n ada jer mende yg dia nak explore....ni gambar dia kt Strawberry Farm...setelah puas main vending machine.....ye-ker-nama-macam-tu? Ala...mende yg masuk duit pas2 goyang2 kuar bunyi music mcm2 lagu budak2...



Tgk...kat cni pun jadi tpt dia main.....
 Apa2pun Ibu n ayah sayanggggg.......Kak Yong Iris...kalu x der dia...mcm x sempurna hari2 kami....


No comments: