Wednesday, January 4, 2012

Kak Yong @ Tabika Perpaduan

Salam 2012.....walau belum terlambat.......sebab baru 5hb........so, the nearly announce is Iris dah masuk sekolah.....tahun 2010 adalah dalam seseminggu dia g sekolah....hopefully thn ni dia akan habiskan 1 tahun....1st day nampak enjoy.....ai x ambik cuti pun macam ibu2 lain.....sebab ai x nak cuti ai sia2, kot2 datang mood mengamuk x nak sekolah dia, dah rugi cuti ai....so, Mak ai pun ada cakap, g jer la keje.......lain2 dorang akan settle............about petang2 tuh, kak long effa bg sms, kata Yaya n Iris berjaya bertahan sampai balik......huyehhh...........ai sebagai ibu yg gumbira senyum sampai telinga la...........................x sabar nak balik dengar citer dr mulut comey dia...........................but sebelum balik haruslah diberi award kan? cari punya cari.....rembat jer la sticker angry bird....................

Malam td ada pasar malam kt Cheroh, so cam biasa ai bawalah anak2 g jalan2........sekali terjumpa beg princess yg comei......harga rm120, acah jer... rm12 lps diskaun.....okay la tu....bkn bley beli yg maha2 sedang lasak cam2.....kalu mahal kang putih mata kalu rosak...kan...kan...kan....dasar ibu kedekut, bukan kedekut....cuma berhemat...........
godek2 comp member ada plak memory card tuk hset, terus la ai save in pendrive........pg td ada snap2 gambar dia sblum g sekolah...cekidaut....

Comeynyer......anak saper la ni......................hehehe hover tul ibu dak ni...
Td kol mak, mak kata dia okey dan x der pun nak blk2 mcm awal thn 2011 hr tu........................tp mak kata, sound dia....mak ai kuat tul spi ke umah mak............................hehehe...keturunan en hubby mmg sound depa kuat2, keturunan ai, lbh blemah lembut......hehehe.........moga Kak Yong dpt sudahkan sekolah thn ni dgn jayanya.....................biasanya tadika tpt dia ni akan celebrate besday student2, besday Kak Yong bln depan, 15hb Februari, mesti dia sonok tiup2 lilin dgn kwn2..................n ai pun bley start packing goodies 4 her frenz.......Good Job Kak Yong...................


2 comments:

HAW said...

dah tak ada shoutmix.. elok guna ishoutbox

rozila said...

hai HAW......

sy pun x tau camner nk buat....dh hilang dah shoutmix.....so, how 2 use ishoutmix?