Wednesday, February 15, 2012

Selamat Hari Lahir Nidal Ariq Asadel bin Nor Hisham

Your 1st besday batch...

Selamat Hari Lahir Adik......
Selamat Hari Lahir Nidal Ariq Asadel bin Nor Hisham yang pertama.....semoga Adik menjadi anak yang soleh, yang baik, yang disenangi ramai, yang bijak........pada jam ini 20.01.2011, Ibu masih dalam bilik operation......pada jam ini 20.01.2012, Adik dah setahun...........
Ni Adik masa keluar dari OT....very big baby, 4.1kg........apa Ibu makanpun x tau......Ibu bercita2 nak lahirkan Adik secara normal setelah kena czer masa lahirkan Kak Yong.....namun apakan daya, Ibu hanya merancang, tuhan yang tentukan......dah 8 jam menahan sakit yang Maha hebat, bukaan cuma 4cm-5cm jer......n kepala Adik masih jauh di atas, so doc pakar kata terpaksa operate......Ibu rasa sebenarnya belum masa Adik keluar kot....hehehe....sebab dh bg ubat pun jalan x buka sgt....dah la Ibu mmg x der jln lg......huhuhu....yg 3rd nnti kn set time btl2 la.......tp doc ckp last....kalu buleh x nak la last......sonok anak ramai ni........err.....could i request more than 1 baby in my worm? hehehe....byk cekadak....ikut rezeki la kan? kalau ada, alhamdullillah....nyah kenapa lately kalau pasal anak yg last tu nanti aii asyik terbayangkan it's twin......syoknyerrrrrrrrrr..........yerlah...alang2 nak operate jugakkan? so, berbaloi2.....

aaaaa............................



No comments: