Sunday, March 18, 2012

Vrromm...........

Apahal plak dgn bunyi deruman enjin motor ke hapa ntah.....hehehe....mukadimah x hengat.....ekceli nk story about my little cutie boy, Asadel.....nowadays dh turn 1 year 2 mthns, but x bley bjalan2 lg....gigi baru 2 tang bawah....tp bila menggeget time dia nurse, sakit wooo......................His vocab pun dok ah..ah..ah jer......tp phm sangat dah kalu kita suh p ambik remote, p toilet..., tutup pintu.....pki kasut, walau bkn dia pkikan....tp dia akan dok tunjuk2 kt kasut dia spila kita pkikan dia....kalau naik kete, mesti dia semua pintu di lock...selagi x lock duk sebuk tunjuk2 dgn jari montel dia suh lock.......

Lambat ckit dia dlm everything, but excellent in his health........good job boy........his IQ mcm x pdn dgn umuq.....baya2 dia .....hehehe...sapa lagi nak puji kalau x mak sdrikan........

Tgk tu....dh ada motor sdri.....hahaha....................tipu......................ada gaya x? padahal bjalanpun dak lagi tuh.....tp tiap kali jumpa menatang goyang2 ni, melompat2 dia.....
Dua badik yg addict betul dgn menatang goyang2 ni...so ibu n ayah kena collect syiling lima posen lah.....kalau kt kedai rm2 1 dah ckp....tpt lain kn dua keping........haru betul.......errr.....agak2 ada x sesapa tau harga menatang goyang2 ni?..................kalau beli, patu kita rotate jer duit yg ada......mungkin lagi jimat........

No comments: