Thursday, January 10, 2013

Ajari aku......

Wahwahwah......tajuk entry macam lagu Anuar Zain plak dah.......tiap2 hari, ai ambik kesempatan, memang selalu ambik pun tuk BW blog kengkawan.Kdg2 diaorg ni ada bykkkkkk.....tips nak share. Terutama tuk ai yang ala-ala 'kurang pandai IT'...................tapi kalau kira ada blog ni kira ai lagi terror dr yg x ada...ye dop? Hahaha.......dalam merendah2 diri nak jugak meninggi2 diri.............

Ai masuk blog Kak Filla ni, dia share cara2 nak buat tab kt blog. Tuk tab tu leh la letak resepi ker, rahsia ke, apa2 la.....so, ai pun follow.....nah hambek, terus ada tab tuk resepi. Pertama sekali of coz la nk ucap tq kat Kak Filla, pas2 nak ucap tq kat blogger2 yang share the resepi...........




No comments: