Tuesday, January 8, 2013

Semangat...semangat

Assalamualaikum semua......

Hahaha...jgn terkujut....jgn2......apsal tetiba update pepagi nih? Sajor....setelah sekian lama x mem'blog' kan diri....*ada ker bahasa mem'blog'?* whatever.......................rupanya apps makin mudah difahami dan easy........so, ai adalah so happy to update.......every hour....ko giler.......banyak cantik macam x der kojer......

Hari ni ada mesyuarat Jawatankuasa OSC Bil. 1 tahun 2013. We olls kena set up meeting 2 kali sebulan, x termasuk lain2 meeting....fuhhh*lap peluh, kengkunun buat kerja berat sangat*.........dalam meeting ni kita bentangkan semer permohonan yang masuk ke OSC. Uppss...lupa lak....OSC tuh One Stop Centre.....ko jgn ingat kitaorg mall plak ek...cumer tuk submission projek dalam daerah yo.....kalau betul pelan2 nyer mako lulus....kalau idok, tolak.......ha...lebih kurang camtu lah....

Bermulo tahun 2013, OSC hanya teima dalam bentuk online sajor.....bermakno, kami kena dok melekap 24/7 depan PC tuk pantau permohonan masuk.......terpakso buek2 bijak IT......padan muko......suruh belaja x mau.....

Yang best meeting ni, kita akan kenal dgn semer Agensi Teknikal Luaran seluruh negeri Pahang. Macam meeting ngan exco plak. Yang paling BEST makanan sedap2...marveles2*read as mcm ayat Jartjit Upin Ipin*.....ko kan Zila, makan jer tau.......ingat ckit Azam nak DIET.......

FYI, dah 9 hari ai x mkn nasi...chaiyok2.....rasa? okay jer......rasa perut x la sepadat kalau makan nasi.....ai nekad nak puasa sunat tetiap Isnin dan Khamis along this year......except time 'Cuti Khas' lah......amin.....mudah-mudahan misi berjaya. Doakan ai yer.......lepas dah kurus, baru boley pk sal pertambahan ahli keluarga....wakaka....

ya ampun....hphone apa yg mengalami gegaran tsunami ni.....bahaha......chamwore 3 beranak dlm kereta....





No comments: