Tuesday, May 20, 2014

AJHT

Wahhh....dah macam AJL plak......dpt message dari Shaklee yg stok tu dah available....wutwut......

Jommm cecepat grab...

Apa itu AJHT anak2....ia adalah Advanced Joint Health Tablet ...... lebih menjurus kepada sendi2 kita yg semakin hari semakin haus griss nyerrr....hehehe

Ingat lagi penah bawak opah sedara g klinik...doc ckp "griss lutut dah habis..." haaa....ni lah penawarnyer...
AJHT...mmg hot item...hadiahkanlah buat orang2 tersayang...tuk diri sendiripun bleh....

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi - sendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.


MENYOKONG KESIHATAN SENDI DENGAN 3 PERKARA
10 Kebaikan AJHT 
1. Menyokong ketidakselesaan sendi
2. Membantu kekalkan tulang rawan
3. Memelihara tisu penyambung yang sihat
4. Melancarkan pergerakan harian
5. Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
6. Anti radang semulajadi 
7. Dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
8. Memberi kekuatan kepada struktur sendi
9. Bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan , juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen)
10. SANGAT-SANGAT BERKESAN ..KESAN POSITIF SELEPAS 5 HARI PENGAMBILAN 
 * sajerrrr....jer bg gambor besor2...biar penuh blog...hahahaha...dasarrrrrr



Harga AJHT cuma RM 124.00 untuk 60 biji.. Lebih kurang RM2.++ Sebiji...dan disarankan ambil 2x sehari...berapalah sangat jika nak dibandingkan dengan makanan yang tidak berfaedah yang kawan-kawan sanggup habiskan sehari-hari.

Mencegah adalah lebih baik dari merawat. Jangan berkira untuk melabur wang anda untuk makanan kesihatan atau suplemen kerana kesihatan tiada nilainya ..Buat apa ada wang yang banyak, tapi kesihatan anda tidak terpelihara,

Jangan pandang ringan dengan sendi kawan-kawan , kerana  sendi yang sihat membolehkan kita bergerak aktif setiap hari..Sendi sakit, nak jalan susah, nak buat itu ini pun susah..

Jangan tunggu lama...nak order, bolehlah

pm/whatsapp/sms 012-9384744 - Zila

XOXO

No comments: