Tuesday, July 12, 2011

Mesyuarat Exco

Cehh.........macam terlibatpun......................takpun................cuma tumpang vangga bila YB Dato' Seri DiRaja Pahang sudi mengadakan mesyuarat exco di jabatan kami. 2 hari sebelum, kami se-jabatan telah bz menggotong-royongkan diri membersihkan kawasan sekitar. Almaklum VVVIP nk dtg...............bg korang2 di state selalulah jumpa, bg kami2 di city yg ulu2 ni, peluang mcm ni x selalu dtg taw....jd masa ni la nak bg contoh yg baik, pakaian pun semua kemas2 n formal of course..........jap g kalu cameraman siap ambik gambor, aku nak pau sephoto 2 utk load....................


No comments: