Tuesday, December 27, 2011

Our Home Sweet Homes

Taraaa............................(wei, tuan tanah kedaung, x gheti bagi salam ka?)......................hehehe.............Assalamualaikum w.b.r

Ha, cam2 lah...........dah lah lama menyepi, ingatkan dah retire........rupanya ada lagi...........iskh...iskh...sedey betul sebab x dpt nk update mcm those my blogger frenz.........poor me......ada masa for blogwalking, tp bila nk update blurr.....sian saper yg passing by....i'm sory...........insyaallah 4 d new year i'll 'always' update......see.....still ada inverted comma..........maknanya malas-nak-janji.................apadaaa.........

Cut it short, i'll introduce our new home........



Haa..............nilah bakal kediaman kami tahun 2012.................alhamdullillah.....ada rezeki anak2..........sebelum ai sibuk dengan belanja sekolah derang, beli umah siap2..........so lagi 2-3 tahun bila kak yong dh school, boleh lah tumpukan belanja sekolah dia jer.....amin........moga ada sinar dalam SBPA.....ciss...tiba2.........

Skang pepetang jer lepas ai BF bby, ai curi2 ms dtg umah ni bercucuk tanam......maap gambar lum snap, segan r.......tanah ada la sekangkang kera.....tapi ai dah tanam.....limau purut, limau kasturi, serai, lengkuas, pandan wangi, cili, n okra.................banyakkan? alah................x der byk nyer dek non..................kalu tiap2 tu sepokok jer...hikhikhik......................cukuplah tuk makan kami 4 branak.................x cukup kang, g lah umah mak............kuikuikui......................umah ni dekat jer dgn umah mak, x sampai 5 minit naik keta.............

Later i'll update dgn my mini-garden...............kengkunun nak buat ala2 herbs garden.......wait n see.............



No comments: